ЕВРЕЙСКО ПЪТУВАНЕ И КОШЕР ДУБАЙ ТУР

Обединените арабски емирства са готови да посрещнат еврейски туристи в Дубай / ОАЕ, благодарение на историческото споразумение между ОАЕ и Израел. От подписването на мирния договор между ОАЕ и Израел има голямо търсене на турнето в Дубай Кошер. Обединените арабски емирства са идеалната дестинация за кошерни почивки и ваканционни пътувания. В тази красива страна има какво да се изследва, от модерни емблеми на архитектурата, построени с най-новите технологии, до запазени музеи, къщи на наследството, разкопки, древни гробници и разбира се, древен иврит надгробен камък! Визията на лидерите на Обединените арабски емирства и предстоящата Авраамова братна къща със синагога ще бъдат очарователни за еврейските пътешественици.

 

ABC Tours Dubai Kóser túrák tours са готови да посрещнат еврейска клиентела, кошерни пътешественици през 2021 г. и следващите години. Нашият солиден опит в индустрията и нашите силни взаимоотношения с най-известните хотели в Дубай ни дават предимство да се справим с еврейския кошер тур Дубай с абсолютен професионализъм. Организираме групови маршрути за пътуване за събота и Пасха за еврейски клиенти, пристигащи от цял ​​свят. 100% кошерна храна от чисто кошерно кетъринг в Дубай.

 

За кошерни резервации за пътуване, моля, свържете се с кошерния екип на ABC Tours, предлагащ еврейски турове и програми за кошерно пътуване в Обединените арабски емирства на 0097142942003 или WhatsApp на 00971544049623